De Vossenhoek & Mobiledrôme samen verder onder één dak

De Vossenhoek & Mobiledrôme samen verder onder één dak

Ze werkten al een hele tijd samen, De Vossenhoek en Mobiledrôme. Maar beide bedrijven gaan nu samen onder één dak verder.

Vanaf begin volgend jaar is de Vossenhoek Caravan & Recreatie ook gevestigd in het pand van Mobiledrôme & Partners in Oud-Gastel. Daar, vlak bij de A17, kunnen kampeerders straks dus terecht voor zowel campers als caravans.

Samen verder in Oud-Gastel

Dat is niet alleen makkelijker en efficiënter, maar ook duurzamer. De huidige panden van de Vossenhoek Caravan & Recreatie in Rucphen, waar het bedrijf al vele jaren gevestigd is, dienen verduurzaamd te worden. Maar gezien de leeftijd van die panden is dat om een te hoge investering om het rendabel te maken. Daarom heeft men besloten dat beide partners in de toekomst onder één dak verder gaan. De Vossenhoek en Mobiledrôme gaan dus samen verder gaan op één locatie, zodat we in Oud-Gastel alles op het gebied van kamperen kunnen vinden: caravans, campers, voortenten en een kampeerwinkel.

Uiteraard zal De Vossenhoek Caravan & Recreatie de vertrouwde locatie aan de Industriestraat te Rucphen met een dubbel gevoel verlaten. Deze waren immers al tientallen jaren in gebruik en zodoende een begrip geworden onder de kampeerders in de wijde omgeving.

Maar sommige dingen moeten nu eenmaal gebeuren, en zo komt het dat de Vossenhoek op zaterdag 17 december de deuren aan de Industriestraat om 17:00 uur definitief zal sluiten. Vanaf 3 januari 2023 zullen de Vossenhoek & Mobiledrôme samen verder gaan in het huidige pand van Mobiledrôme.

Uitbreiding gepland

Deze oplossing is echter tijdelijk. De bedrijven hebben uitbreiding gepland voor de nabije toekomst. Er zal direct naast het huidige pand van Mobiledrôme een nieuw, groter pand gebouwd worden. De Vossenhoek & Mobiledrôme zullen daar hun klanten in de toekomst optimaal kunnen bedienen met het vinden van de ideale caravan, camper, voortent of alle andere kampeerspullen.

Voor de goede orde: de werkplaats – het Vossenhoek Techno Center – blijft op de oude vertrouwde locatie in Rucphen.

Read More 

Laat een reactie achter