Duurzame, draagbare Selk’bag slaapzakken voor kinderen

Duurzame, draagbare Selk’bag slaapzakken voor kinderen

Een slaapzak is ontworpen om je warm te houden terwijl je slaapt. Dat werkt best wel goed maar het probleem is dat het een eenvoudige zak is. Je kunt er niets anders mee. Daarom introduceerde Selk’bag een tijd geleden een draagbare ‘full body slaapzak’, die zowel je romp en ledematen omsluit.

Dat vergroot de gebruiksmogelijkheden enorm. Je kunt er niet alleen lekker in slapen, maar hem ook als een lekker warme ‘onesie’ dragen, en heb je de mogelijkheid om er van alles en nog wat mee te doen. Selk’bag introduceert nu ook een nieuwe reeks duurzaam gefabriceerde draagbare slaapzakken, speciaal voor kinderen.

Volledig van gerecyclede materialen

Kinderen hebben immers de toekomst, wordt er wel gezegd. Speciaal voor hen ontwierp Selk’bag een nieuwe serie duurzame slaapzakken, speciaal voor de volgende generatie kampeer- en buitensportliefhebbers. De nieuwe Selk’bag Kids serie is gemaakt van 100% post-consumer gerecyclede materialen.

De buitenzijde van iedere Selk’bag Kids slaapzak is gemaakt van 100% gerecyclede polyester stof. De voering, van 100% gerecyclede 150g holle vezel zorgt voor een goede isolatie voor voldoende warmte op de campings of een andere buitenlocatie. Ook de hoofdrits en de andere onderdelen van de Selk’bag Kids slaapzakken zijn volledig gerecycled.

Kenmerken

De Kids-serie biedt dezelfde prestaties en functies waar de Selk’bag slaapzakken voor volwassenen bekend om staan. De succesvolle Selk’bag draagbare slaapzakken voor volwassenen hebben onder anderen de volgende kenmerken:

Een tweewegrits aan de voorkant
Een verstelbare geïsoleerde capuchon
Wasmachine bestendig
Elastische openingen zodat de handen snel en gemakkelijk in en uit de slaapzak kunnen
Afneembare, duurzame laarsjes die je ook alleen kunt dragen
Een handige opbergzak met draagriemen

Maten en prijzen

De Selk’bag Kids slaapzakken zijn verkrijgbaar in twee maten: medium voor kinderen van 7 tot 9 jaar (tot 137 cm) en large voor kinderen van 10 tot 13 jaar (tot 150 cm). Er is keus uit diverse leuke kleuren/dessins. De verkoopprijs is € 89,95 en ze zijn onder anderen verkrijgbaar op selkbag.nl.

Read More 

Laat een reactie achter