Surseance van betaling voor deelplatform Camptoo

Surseance van betaling voor deelplatform Camptoo

Het klinkt zo makkelijk, campers en caravan huren en verhuren via het deelplatform van Camptoo. Het (ver)huurplatform regelt alles voor je, zoals een overzicht van alle beschikbare campers en caravans, de promotie daarvan, de aanbetaling, restbetaling en borgbetaling en alles wat er nog meer bij komt kijken.

Dat zag er allemaal heel veelbelovend uit. Camptoo won in 2017 zelfs de Rising Star Award, waarmee het werd bedrijf uitgeroepen tot de meest kansrijke techstart-up van Nederland. Helaas heeft Camptoo recentelijk te kampen gehad met een aantal forse tegenslagen. Ondanks een goed 2021 zag het bedrijf zich vanwege die tegenslagen genoodzaakt om surseance van betaling aan te vragen.

Wereldwijd opererend platform

Camptoo bestaat dit jaar alweer acht jaar. Dat is behoorlijk lang voor een online platform. In die acht jaar zijn er via het platform van Camptoo meer dan 180.000 reizigers uit 81 landen met een camper of caravan op vakantie geweest. Dat deden ze in bijna 9.000 campers en caravans, die werden verhuurd vanuit maar liefst 21 landen. Camptoo was niet alleen in Nederland en de omringende landen actief maar opereerde wereldwijd. Omdat reizen met de camper en caravan gewoon hartstikke leuk is, kijken de oprichters en het team van Camptoo dan ook veel plezier terug op de afgelopen 8 jaar.

Surseance

Ook naar de afgelopen tijd, toen het allemaal een stuk moeilijker ging en ze hun uiterste best hebben gedaan om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Helaas was dat niet voldoende, en zag Camptoo zich genoodzaakt om surseance van betaling aan te vragen. Dit met als doel om de komende boekingen toch door te kunnen laten gaan en de negatieve impact voor de gebruikers daarmee zoveel mogelijk te beperken. In overleg met de bewindvoerder wordt nu bekeken of dit doel inderdaad haalbaar is.

Eventuele gedupeerden en andere belanghebbenden worden naar de website van de bewindvoerder verwezen.

Read More 

Laat een reactie achter