Volvo Rutten Groep neemt ook Vinken Caravans & Campers over

Volvo Rutten Groep neemt ook Vinken Caravans & Campers over

Nadat een kleine twee jaar geleden Ridderbeks door de Volvo Rutten Groep werd overgenomen en werd omgedoopt tot Rutten Ridderbeks, gaat iets dergelijks ook gebeuren met het in Asten gevestigde Vinken Caravans & Campers.

Jan van den Boomen, de voormalige eigenaar, heeft zijn bedrijf namelijk overgedragen aan de Volvo Rutten Groep. Hiermee hebben de broers Harold en Harm Rutten hun tweede caravan- en camperbedrijf in de regio in handen.

Overname

Jan van den Boomen is blij met de overname: “De gebroeders Rutten zijn bekende ondernemers in de regio. Bij hen had ik meteen een goed gevoel. Onder meer omdat ze een familiebedrijf runnen, net als wij. Zij begrijpen hoe dat werkt en dat is prettig voor onze klanten en medewerkers.”

De gebroeders Rutten wilden zich al langer in de kampeermiddelenbranche vestigen. In 2021 konden ze een eerste stap in die richting doen door het familiebedrijf Rutten Ridderbeks uit Echt over te nemen.

Volgens directeur-eigenaar Harold Rutten is de overname van Vinken Caravans & Campers een zeer goed passende uitbreiding en aansluiting in het verzorgingsgebied: “Het is, net als Volvo Rutten, een familiebedrijf. Voor ons voelt dat heel goed. En we zijn blij dat door deze overname we over een uitgebreid palet aan merken, producten en diensten beschikken. De zorgvuldig opgebouwde naam van Vinken en het in vele gevallen jarenlange contact met de klant is heel waardevol voor ons bedrijf. Vanaf heden zal ik op de achtergrond betrokken zijn bij de bedrijfsvoering.”

Personeel blijft gewoon in dienst

Voor de klanten zal er niet al te veel veranderen. Volvo Rutten Groep zal namelijk ook de medewerkers van Vinken Caravans en Campers overnemen. Dat blijft in dezelfde samenstelling aanwezig. Individueel en als team zijn zij het aanspreekpunt voor de klant via de (online) kampeershop of bij aanschaf- of onderhoud van een caravan of camper. De klanten kunnen dus ook na de overname gewoon blijven vertrouwen op de bekende dienstverlening.

Op de foto staan (van links naar rechts); Harm Rutten (eigenaar), Thijs Hoeben (vestigingsdirecteur), Jan van den Boomen (oud-eigenaar) en Harold Rutten (eigenaar).

Read More 

Laat een reactie achter