Wisselink Caravans en Campers opent tweede vestiging in Zutphen

Wisselink Caravans en Campers opent tweede vestiging in Zutphen

Wisselink Caravans en Campers heeft de deuren van haar nieuwe vestiging in Zutphen in feite al geopend. Maar er komt ook nog een officiële opening van de nieuwe vestiging van Wisselink.

De officiële opening zal plaats vinden op zondag 19 maart. Niemand minder dan Tom Coronel zal de opening van de nieuwe vestiging aan de Gelderhorst 2 in Zutphen verzorgen.

Van eenmanszaak naar twee vestigingen

Ruim 27 jaar geleden werd het bedrijf opgericht als een eenmanszaak in de verkoop van caravans. Het was toen nog aan huis gevestigd. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 100 caravans en campers op voorraad en 25 vaste personeelsleden.

Eerst Lichtenvoorde, nu ook in Zutphen

In 2022 besloot Wisselink dat het tijd was voor een volgende stap. Er werd een tweede vestiging geopend in Zutphen door verkoper Jelle Bader. Het nieuwe team bestaat uit Ronald, Niels, Ivo, Remy en Klaas. Op de officiële opening in Zutphen kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwe showroom en werkplaats en ook het vakmanschap van de monteurs bewonderen.Er zijn bij Wisselink Caravans en Campers in Zutphen  verschillende modellen campers en caravans te zien van bekende merken zoals Fendt, Knaus en Hobby.

Bovendien zal er tijdens de officiële opening een kampeertheater aanwezig zijn, waar spreker Jos Mark zal optreden en bezoekers de kans krijgen om het in een F1-simulatie op te nemen tegen Tom Coronel.

Foto’s: Gideon Harink

Read More 

Laat een reactie achter