ACSI presenteert de Camping Comfort-app

Campingspecialist ACSI gaat een samenwerking aan met Hans van der Sluis en Sjoerd Botter. Zij zijn de ontwikkelaars van gasten-app Camping Comfort, een app die recreatieondernemers al jarenlang helpt bij het beter en eenvoudiger communiceren met hun gasten. De app heet voortaan ‘Camping Comfort, powered by ACSI’ en vormt een perfecte aanvulling op het productportfolio van ACSI.

Dankzij het uitgebreide Europese netwerk van ACSI, kunnen de internationale ambities van Camping Comfort waargemaakt worden. Frank Jacobs, Business Developer bij ACSI, licht de samenwerking toe. ‘Wij horen vaak dat campings kampen met een personeelstekort. De app van Camping Comfort biedt hier uitkomst. Met de handige chatfunctie kan de receptiebezetting bijvoorbeeld naar beneden gebracht worden. Bovendien draagt de app bij aan een goede kampeerervaring, waardoor het product ook goed past binnen de visie van ACSI.’

Meer tijd voor gastvrijheid

Niet alleen de chatfunctie maakt de communicatie tussen recreatieondernemer en campinggast beter en eenvoudiger. Er is ook de mogelijkheid om pushberichten te versturen over belangrijke zaken op de camping. De taalfunctie zorgt ervoor dat berichten automatisch vertaald worden. Hierdoor blijft er meer tijd over voor andere zaken en bespaart de ondernemer op drukkosten voor flyers.

Bij veel recreatieondernemers draagt de app bij aan meer omzet. Verse broodjes voor het ontbijt en een frietje of snack kunnen via de app besteld en afgerekend worden. Het complete horeca-aanbod kan in de app gezet worden en er is een mogelijkheid om bestellingen automatisch door te zetten naar bijvoorbeeld de bakker. Momenteel maken ruim 150 campings en 150.000 gasten al gebruik van de app.

Lancering in november

In de maand november wordt Camping Comfort, powered by ACSI gelanceerd. ACSI verzorgt hiervoor gratis demonstraties van de app op de SETT in Montpellier, de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg en de Norddeutscher Campingtag in Travemünde.

Gratis kennismaken met de gasten-app

Om recreatieondernemers kennis te laten maken met de app, is er een gratis testperiode tot 1 mei 2023. Meer informatie over Camping Comfort en aanmelden voor de app kan via campingcomfort.com.

Read More 

Laat een reactie achter